Tentang Kami

Shandong Unicness Woods Industri Co., Ltd.

Shandong Unicness Woods Industri Company, locates dina dasar industri panel kai pangpentingna Cina --- Linyi.

Profil Perusahaan

Unicness Woods gaduh pabrik sorangan, anu khusus dina manufaktur sareng ngurus produk di handap ieu:

Fancy Lapis / MDF (jati, Oak, walnut, Beech, Ash, Cherry, maple, jsb);

Lapis komérsial (Birch, Bintangor, Okoume, Poplar, Pencil Cedar, EV, Mersawa, Pine, Sapeli, CDX, jsb);

Pilem Nyanghareupan Lapis, Plain MDF, Melamin MDF / Lapis, Paper Overlay MDF / Lapis, Poliéster Lapis jeung bahan wangunan lianna.

1
cafad70d9875f19d16bdfedaecb5cee

Unicness Woods pabrik diadegkeun dina 2005. Waktu éta éta manufaktur sarta supplying veneer.Dina 2008, Unicness nyetél sistem produksi pinuh pikeun manufaktur triplek.Dina taun-taun saterusna, Unicness tumuwuh step by step, sarta kalawan pesenan beuki loba asing, Unicness mutuskeun pikeun nyetél tim exporting sorangan, dimaksudkeun pikeun nawiskeun jasa hadé tur harga leuwih kalapa ka klien, lajeng, Shandong Unicness Imp & Exp Co. ., Ltd sumping, Unicness mimiti exporting produk sorangan Fancy Lapis / MDF (jati, Oak, walnut, Beech, Ash, Cherry, maple, jsb);Lapis komérsial (Birch, Bintangor, Okoume, Poplar, Pencil Cedar, EV, Mersawa, Pine, Sapeli, CDX, jsb);Film Nyanghareupan Plywood, Plain MDF, Melamin MDF / Plywood, Paper Overlay MDF / Plywood, Poliéster Plywood sareng bahan wangunan sanés, langsung ka konsumén asing ti 2015.

2

Unicness Woods gaduh insinyur mumpuni sareng tim Quality Check pikeun ngajaga kualitas standar sareng konsisten, sareng ngamuat kargo dina waktos pengiriman anu sapuk;Aya ogé tim jualan ékspor profésional pikeun salawasna nawiskeun klien kami komunikasi well-pamahaman jeung jasa koperasi.Ayeuna aya 50 pagawe kontrak di bengkel pabrik urang, 5 insinyur teknis mumpuni dina tim kontrol kualitas urang jeung 20 jalma jualan profésional di departemen exporting urang.

Unicness parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng caket sareng seueur palanggan ti sakumna dunya, sapertos Eropa, Amerika, Afrika, Timur Tengah, sareng nagara-nagara Asia anu sanés.Unicness woods ogé mangrupikeun merek anu kadaptar di pasar panel kai.

Unicness teu ngahargaan sagala hubungan jeung klien, sarta bakal ngajaga reputasi well diwangun ku salawasna supplying konsumén jeung kargo kualitas konsisten, harga kalapa jeung jasa koperasi.

Unicness bakal pasangan profésional anjeun dina bisnis panel kai!

Pameran

1 (2)
1 (1)

Sertipikat


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • youtube