Warta

  • Kumaha nangtoskeun kualitas papan ngaliwatan permukaan papan papakéan?

    Ayeuna, rupa-rupa panel, sapertos triplek, papan blok atanapi MDF masih seueur dianggo pikeun papakéan.Tapi hésé pikeun konsumén pikeun ngabejaan naon jenis dewan di jero tina wardrobes permukaan.Tilu poin di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong gaduh lingkungan hirup anu séhat....
    Maca deui
  • Inpormasi pasar:

    Nilai tukeur: Ti mimiti taun ieu, kapangaruhan ku leumpang laju kaduga ku Federal Reserve, indéks dollar AS geus terus nguatkeun.Dina nyanghareupan naékna kuat dolar AS, mata uang global utama anu sanés murag, sareng kurs RMB ogé ...
    Maca deui
  • Sipat papan anu biasa dianggo: Papan partikel sareng MDF pikeun bangku kerja

    A workbench bungkusan merenah ogé bakal ngaropéa pikeun loba toko bari ngaropéa suplai tampilan.Kustomisasi workbench umumna dumasar kana kauntungan ékonomi, sederhana sareng kageulisan.Henteu aya syarat anu luhur pikeun desain atanapi ukuran pikeun bangku kerja.Janten, naon jenis m ...
    Maca deui
  • Naha triplek hiasan kadang tiasa deformasi?

    Kalayan panel ieu seueur dianggo pikeun hiasan bumi ogé aya sababaraha masalah.deformasi triplek mangrupakeun salah sahiji masalah umum.Naon sababna deformasi piring?Kumaha urang bisa ngajawab masalah ieu?Panginten urang tiasa mendakan jawaban tina produksi triplek, transportasi, jsb.
    Maca deui
  • Jenis papan anu hadé pikeun papakéan anu didamel khusus?—-3 cara pikeun ngabantosan anjeun mésér papan papakéan

    Tren perabotan bumi naék.Papakéan anu disaluyukeun éndah dina penampilan, disaluyukeun dina kapribadian, sareng ngamangpaatkeun rohangan pinuh dina hal kinerja.Kaunggulan ieu langkung nyumponan kabutuhan hiasan bumi ayeuna, ngajantenkeun langkung seueur kulawarga milih tina papakéan bérés ...
    Maca deui
  • Bawa proyék anjeun ka tingkat salajengna sareng OSB

    OSB nangtung pikeun Oriented Strand Board anu mangrupa panel kai direkayasa loba dipaké dijieun maké elém waterproof panas-kapok jeung untaian kai ngawangun rectangularly nu disusun dina lapisan cross-berorientasi.Éta sami dina kakuatan sareng kinerja sapertos triplek, nolak defleksi, warping sareng ...
    Maca deui
  • Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan Plywood Nyanghareupan Film Cina

    Naon film nyanghareup triplek?Film Nyanghareupan triplek nyaeta lightweight, tahan ka serangan korosi jeung cai, gampang digabungkeun jeung bahan séjén sarta gampang pikeun ngabersihan jeung motong.Ngubaran pilem nyanghareup tepi plywood urang ku cet waterproof ngajadikeun eta kacida cai-jeung maké-tahan.Lapisan pilem nyanghareupan ...
    Maca deui
  • Konstruksi geotextile dipaké jarum geotextile ditinju nonwoven

    Geotextiles nyaéta lawon permeabel anu, lamun dipaké dina pakaitna jeung taneuh, mibanda kamampuhan pikeun misahkeun, nyaring, nguatkeun, ngajaga, atawa solokan.Ilaharna dijieun tina polipropilén atawa poliéster, lawon geotextile datangna dina tilu dasar pikeun ...
    Maca deui
  • Blockboard VS Plywood - Mana anu langkung saé pikeun Perabot sareng Anggaran anjeun?

    1) Blockboard VS Plywood - Bahan Plywood mangrupikeun bahan lambar anu didamel tina lapisan ipis atanapi 'plies' tina kai anu dipaku sareng napel.Cai mibanda tipena béda, dumasar kana kai dipaké pikeun ngawangun eta, kayaning hardwood, softwood, alternatip inti na poplar lapis.Populasi...
    Maca deui
  • Plywood komersial plywood fancy plywood furniture kelas plywood

    Latar Belakang Plywood dijieun tina tilu atawa leuwih lapisan ipis kai dihijikeun babarengan jeung napel.Unggal lapisan kai, atawa ply, biasana berorientasi kalawan sisikian na ngajalankeun di sudut katuhu ka lapisan padeukeut guna ngurangan ...
    Maca deui

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • youtube