Blockboard VS Plywood - Mana anu langkung saé pikeun Perabot sareng Anggaran anjeun?

1) Blockboard VS Lapis - Bahan

Lapis nyaéta bahan lambar anu dijieun tina lapisan ipis atawa 'plies' tina kai anu dilemkeun babarengan jeung napel.Cai mibanda tipena béda, dumasar kana kai dipaké pikeun ngawangun eta, kayaning hardwood, softwood, alternatip inti na poplar lapis.Jenis lapis anu populer anu dianggo nyaéta lapis komersial sareng lapis laut

Blockboard diwangun ku hiji inti dijieunna tina strips kai atawa blok, disimpen ujung ka ujung antara dua lapisan triplek, nu lajeng glued babarengan dina tekanan tinggi.Sacara umum, softwood dipaké dina blockboards.

2) Blockboard VS Lapis - Mangpaat

tipena béda triplek cocog pikeun kagunaan béda.Lapis komérsial, ogé disebut lapis kelas MR dipaké pikeun kalolobaan karya desain interior kawas unit TV, cabinets, wardrobes, sofas, samet jsb Pikeun wewengkon susceptible ka Uap, kayaning kamar mandi jeung dapur, lapis Kelautan.

Blockboards biasana pikaresep lamun potongan lengthy atawa papan kai diperlukeun bari nyieun parabot.Ieu kusabab blockboard langkung kaku sareng kirang rawan ngagulung, teu sapertos triplek.Blockboard umumna dianggo pikeun ngawangun rak buku panjang, méja sareng bangku, ranjang tunggal sareng ganda, settees, sareng panél témbok anu panjang.Ieu hampang dina beurat, sarta dipaké sacara éksténsif pikeun ngawangun panto interior jeung exterior.

3) Blockboard VS Lapis - Pasipatan

Lapis téh kirang rentan ka ruksakna ku cai, sarta tahan ka cracking.Éta seragam sapanjang panjang sareng lebarna, sareng tiasa gampang lacquered, dicét, veneer sareng laminated.Sanajan kitu, potongan panjang triplek condong ngabengkokkeun di tengah.Lapis ogé bakal semlek parah nalika dipotong.

Blockboard leuwih rentan ka ruksakna cai sabab dipikawanoh pikeun nahan Uap.Éta langkung kaku tibatan triplek sareng kirang rawan ngagulung.Éta dimensi stabil, sarta bisa tahan cracking.Teu kawas triplek teu beulah on motong, sarta gampang pikeun digawe sareng.Ieu aya dina rupa finish kayaning laminates palastik, veneers kai, jsb Éta ogé bisa dicét sarta digosok.Ieu torek ti triplek sabab inti na dijieunna tina softwood.

4) Blockboard VS Lapis - Pangropéa jeung Hirup

Duanana lapis sareng blockboard awét sareng tiasa dibersihkeun kalayan gampang.Éta idéal pikeun henteu ngalaan boh di antarana teuing kana cai iwal ngagunakeun Marine Grade Plywood.

Duanana boga ongkos pangropéa low.


waktos pos: Aug-10-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • youtube