Plywood komersial plywood fancy plywood furniture kelas plywood

Latar

Lapis dijieun tina tilu atawa leuwih lapisan ipis kai dihijikeun babarengan jeung napel.Unggal lapisan kai, atawa ply, biasana berorientasi kalawan sisikian na ngajalankeun di sudut katuhu ka lapisan meungkeut guna ngurangan shrinkage tur ningkatkeun kakuatan tina potongan rengse.Paling triplek dipencet kana badag, lambar datar dipaké dina konstruksi wangunan.Potongan lapis séjén bisa ngawujud kana kurva basajan atawa sanyawa pikeun pamakéan dina jati, parahu, jeung pesawat.

Pamakéan lapisan ipis kai salaku sarana konstruksi tanggal kira 1500 SM nalika pengrajin Mesir kabeungkeut potongan ipis kai eboni poék kana exterior peti cedar kapanggih dina makam Raja Tut-Ankh-Amon.Téhnik ieu engké dipaké ku Yunani jeung Romawi pikeun ngahasilkeun jati rupa jeung objék hiasan lianna.Dina taun 1600-an, seni ngahias jati ku potongan kai ipis janten katelah veneering, sareng potongan-potongan sorangan janten katelah veneers.

Nepi ka ahir 1700s, potongan veneer dipotong sagemblengna ku leungeun.Dina 1797, Inggris Sir Samuel Bentham ngalamar patén-patén anu ngawengku sababaraha mesin pikeun ngahasilkeun veneer.Dina aplikasi patén-Na, anjeunna ngajelaskeun konsép laminating sababaraha lapisan veneer kalawan lem pikeun ngabentuk sapotong kandel-pedaran kahiji naon ayeuna urang nelepon triplek.

Sanaos pamekaran ieu, peryogi ampir saratus taun sateuacan veneer laminated mendakan kagunaan komérsial di luar industri jati.Dina ngeunaan 1890, kai laminated munggaran dipaké pikeun ngawangun panto.Salaku paménta tumuwuh, sababaraha pausahaan mimiti ngahasilkeun lambar kayu laminated multiple-ply, teu ngan pikeun panto, tapi ogé pikeun pamakéan dina mobil kareta, bus, sarta airplanes.Sanajan pamakéan ngaronjat ieu, konsép ngagunakeun "leuweung pasted," sakumaha sababaraha pengrajin sarcastically disebut aranjeunna, dihasilkeun gambar négatip pikeun produk.Pikeun kontra gambar ieu, pabrik kai laminated patepung jeung tungtungna netep dina istilah "plywood" pikeun ngajelaskeun bahan anyar.

Dina 1928, lembar lapis ukuran standar 4 ft x 8 ft (1.2 m x 2.4 m) munggaran diwanohkeun di Amérika Serikat pikeun dianggo salaku bahan wangunan umum.Dina dekade di handap, ningkat napel jeung métode anyar produksi diwenangkeun lapis bisa dipaké pikeun rupa-rupa aplikasi.Dinten, triplek geus ngaganti cut kayu pikeun loba kaperluan konstruksi, sarta manufaktur triplek geus jadi multi-miliar dollar, industri sakuliah dunya.

Bahan atah

Lapisan luar tina triplek dipikawanoh masing-masing salaku beungeut jeung tonggong.Beungeut nyaéta beungeut anu rék dipaké atawa ditingali, sedengkeun tonggongna tetep teu dipaké atawa disumputkeun.Lapisan tengah katelah inti.Dina plywoods kalawan lima atawa leuwih plies, lapisan intermediate katelah crossbands.

Lapis bisa dijieun tina hardwoods, softwoods, atawa kombinasi ti dua.Sababaraha hardwoods umum kaasup lebu, maple, mahoni, ek, sarta jati.Softwood paling umum dipaké pikeun nyieun triplek di Amérika Serikat nyaéta Douglas fir, sanajan sababaraha variétas pinus, Cedar, spruce, sarta redwood ogé dipaké.

Lapis komposit ngagaduhan inti anu didamel tina papan partikel atanapi potongan kayu padet anu dihijikeun ujung ka ujung.Éta réngsé kalayan raray sareng tonggong plywood.Lapis komposit dipaké dimana lambar pisan kandel diperlukeun.

Jinis napel dipaké pikeun meungkeut lapisan kai babarengan gumantung kana aplikasi husus pikeun triplek rengse.Lembar triplek softwood dirancang pikeun instalasi dina exterior struktur biasana ngagunakeun résin fénol-formaldehida salaku napel kusabab kakuatan alus teuing jeung lalawanan ka Uap.Lembar triplek softwood dirancang pikeun instalasi dina interior hiji struktur bisa ngagunakeun protéin getih atawa napel protéin kedele, sanajan lolobana cadar interior softwood ayeuna dijieun ku résin fénol-formaldehida sarua dipaké pikeun lambar exterior.Kayu lapis hardwood dipaké pikeun aplikasi interior jeung dina konstruksi jati biasana dijieun ku résin uréa-formaldehida.

Sababaraha aplikasi merlukeun lambaran triplek nu boga lapisan ipis tina plastik, logam, atawa résin-impregnated kertas atawa lawon kabeungkeut boh beungeut atawa tonggong (atawa duanana) pikeun méré beungeut luar lalawanan tambahan pikeun Uap jeung abrasion atawa pikeun ngaronjatkeun cet na- ngayakeun sipat.Lapis sapertos kitu disebut lapis lapis sareng biasana dianggo dina konstruksi, transportasi, sareng industri pertanian.

Lambaran triplek anu sanés tiasa dilapis ku noda cair pikeun masihan permukaan janten penampilan anu saé, atanapi tiasa dirawat ku sababaraha bahan kimia pikeun ningkatkeun daya tahan seuneu atanapi résistansi kana buruk.

Klasifikasi Lapis jeung Grading

Aya dua kelas lega tina triplek, unggal kalawan sistem grading sorangan.

Hiji kelas katelah konstruksi jeung industri.Plywoods di kelas ieu dipaké utamana pikeun kakuatan maranéhanana sarta dipeunteun ku kamampuhan paparan maranéhanana sarta kelas veneer dipaké dina beungeut jeung deui.Kamampuhan paparan tiasa interior atanapi luar, gumantung kana jinis lem.Sasmita Veneer tiasa N, A, B, C, atanapi D. Kelas N ngagaduhan sakedik cacad permukaan, sedengkeun kelas D tiasa gaduh seueur knots sareng pamisah.Contona, triplek dipaké pikeun subflooring di imah dipeunteun "Interior CD".Ieu ngandung harti boga raray C kalawan D deui, sarta lem cocog pikeun pamakéan di lokasi ditangtayungan.The plies jero sadaya konstruksi jeung industri triplek dijieun tina kelas C atawa D veneer, euweuh urusan naon rating.

Kelas séjén tina triplek katelah hardwood jeung hiasan.Plywood di kelas ieu dipaké utamana pikeun penampilan maranéhanana sarta gradasi dina urutan nurun lalawanan ka Uap sakumaha Téknis (Exterior), Tipe I (Exterior), Tipe II (Interior), sarta Tipe III (Interior).veneers beungeut maranéhanana ampir bébas tina defects.

Ukuran

Lambaran triplek rupa-rupa ketebalan tina.06 di (1,6 mm) nepi ka 3,0 di (76 mm).Ketebalan anu paling umum aya dina kisaran 0,25 inci (6,4 mm) dugi ka 0,75 inci (19,0 mm).Sanajan inti, crossbands, sarta beungeut jeung tonggong lambar triplek bisa dijieun tina veneers ketebalan béda, ketebalan unggal kudu saimbang sabudeureun pusat.Contona, beungeut jeung tonggong kudu sarua ketebalan.Kitu ogé crossbands luhur jeung handap kudu sarua.

Ukuran anu paling umum pikeun lambaran triplek anu dianggo dina pangwangunan gedong nyaéta lebar 4 ft (1,2 m) sareng panjangna 8 ft (2,4 m).Lebar umum lianna nyaéta 3 ft (0,9 m) jeung 5 ft (1,5 m).Panjangna rupa-rupa ti 8 ft (2.4 m) nepi ka 12 ft (3.6 m) dina 1 ft (0.3 m) increments.Aplikasi husus kawas wangunan kapal bisa merlukeun cadar nu leuwih gede.

The ManufakturProsés

Tangkal anu dipaké pikeun nyieun triplek umumna diaméterna leuwih leutik batan anu dipaké pikeun nyieun kayu.Dina kalolobaan kasus, aranjeunna geus dipelak sarta dipelak di wewengkon milik pausahaan lapis.Wewengkon ieu sacara saksama diatur pikeun maksimalkeun pertumbuhan tangkal sareng ngaminimalkeun karusakan tina serangga atanapi seuneu.

Ieu runtuyan operasi pikeun ngolah tangkal jadi lambar lapis standar 4 ft x 8 ft (1,2 m x 2,4 m):

1

Log anu mimiti debarked lajeng motong kana blok peeler.Dina raraga motong blok kana strips of veneer, aranjeunna mimiti soaked lajeng peeled kana strips.

Nebang tatangkalan

1 Tangkal anu dipilih di hiji daérah ditandaan siap ditegor, atanapi ditebang.Penebangan tiasa dilakukeun ku ragaji ranté anu didamel ku béngsin atanapi nganggo gunting hidrolik ageung dipasang dina payuneun kendaraan roda anu disebut fellers.Tutuwuhan dipiceun tina tangkal anu tumbang nganggo ragaji ranté.

2 Batang tangkal nu dipangkas, atawa log, diseret ka tempat muatan ku kandaraan roda nu disebut skidders.Log dipotong panjangna sareng dimuat dina treuk pikeun perjalanan ka pabrik lapis, dimana aranjeunna ditumpuk dina tumpukan panjang anu katelah dek log.

Nyiapkeun log

3 Salaku log anu diperlukeun, aranjeunna ngajemput ti dek log ku loaders karét-capé sarta disimpen dina conveyor ranté nu brings aranjeunna ka mesin debarking.Mesin ieu ngaluarkeun babakan, boh ku roda ngagiling seukeut-toothed atanapi ku jet cai tekanan tinggi, bari log lalaunan diputer ngeunaan sumbu panjang na.

4 Log debarked dibawa ka pabrik dina conveyor ranté dimana gergaji sirkular badag motong kana bagian ngeunaan 8 ft-4 in (2,5 m) nepi ka 8 ft-6 in (2,6 m) panjang, cocog pikeun nyieun standar 8 ft. (2,4 m) lembar panjang.Bagian log ieu katelah blok peeler.

Nyieun veneer

5 Sateuacan veneer tiasa dipotong, blok peeler kedah dipanaskeun sareng direndam pikeun ngalembutkeun kai.Blok tiasa dikukus atanapi direndam dina cai panas.Proses ieu butuh 12-40 jam gumantung kana jinis kai, diaméter blok, sareng faktor sanésna.

6 Blok peeler anu dipanaskeun teras diangkut ka mesin bubut peeler, dimana aranjeunna otomatis dijajarkeun sareng diasupkeun kana mesin bubut hiji-hiji.Nalika mesin bubut muterkeun blok gancang ngeunaan sumbu panjang na, sabeulah péso full-length mesek lambaran veneer kontinyu tina beungeut blok spinning dina laju 300-800 ft / mnt (90-240 m / mnt).Nalika diaméter blok diréduksi jadi ngeunaan 3-4 in (230-305 mm), sésana sapotong kai, katelah inti peeler, anu ejected tina lathe jeung blok peeler anyar fed kana tempat.

7 Lambaran panjang veneer anu muncul tina / mesin bubut peeler tiasa langsung diprosés, atanapi tiasa disimpen dina baki anu panjang, sababaraha tingkat atanapi tatu kana gulungan.Dina sagala hal, prosés salajengna ngalibatkeun motong veneer kana rubak bisa dipaké, biasana ngeunaan 4 ft-6 in (1,4 m), pikeun nyieun standar 4 ft (1,2 m) lembar lapis lapis lega.Dina waktu nu sarua, scanner optik néangan bagian kalawan defects unacceptable, sarta ieu clipped kaluar, ninggalkeun kirang ti potongan lebar baku tina veneer.

11

The strips baseuh of veneer nu tatu kana roll a, bari scanner optik ngadeteksi sagala defects unacceptable dina kai.Sanggeus garing veneer ieu gradasi jeung tumpuk.Bagian veneer anu dipilih dihijikeun.Pencét panas dianggo pikeun ngégél veneer kana hiji sapotong plywood padet, anu bakal dipangkas sareng diampes sateuacan dicap ku kelas anu pas.

8 Bagian-bagian veneer teras diurutkeun sareng ditumpuk dumasar kana kelas.Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi tiasa dilakukeun sacara otomatis nganggo scanner optik.

9 Bagian anu diurutkeun diasupkeun kana pengering pikeun ngirangan eusi Uapna sareng ngantepkeun aranjeunna ngaleutikan sateuacan dihijikeun.Seuseueurna pabrik lapis nganggo pengering mékanis dimana potongan-potonganna terus-terusan ngalangkungan kamar anu dipanaskeun.Dina sababaraha dryers, jet tina-laju tinggi, hawa dipanaskeun ditiup sakuliah beungeut potongan pikeun nyepetkeun prosés drying.

10 Nalika bagian tina veneer muncul tina dryer, aranjeunna ditumpuk dumasar kana kelas.Bagian underwidth boga veneer tambahan spliced ​​on kalawan pita atawa lem sangkan potongan cocog pikeun pamakéan dina lapisan interior mana penampilan jeung kakuatan anu kirang penting.

11 Bagian tina veneer anu bakal dipasang crossways - inti dina lembar tilu lapis, atawa crossbands dina lembar lima lapis - dipotong jadi panjangna kira-kira 4 ft-3 in (1,3 m).

Ngabentuk lambaran triplek

12 Nalika bagian-bagian veneer anu pas dirakit pikeun tripleks khusus, prosés peletakan sareng ngahijikeun potongan-potongan dimimitian.Ieu tiasa dilakukeun sacara manual atanapi semi-otomatis nganggo mesin.Dina kasus pangbasajanna tina lembar tilu lapis, veneer tukang ditata datar sareng dijalankeun ngaliwatan panyebaran lem, anu nerapkeun lapisan lem ka permukaan luhur.Bagian pondok tina veneer inti lajeng diteundeun crossways on luhureun glued deui, sarta sakabeh lambar dijalankeun ngaliwatan spreader lem kadua kalina.Tungtungna, veneer raray diteundeun dina luhureun inti glued, sarta lambaranana tumpuk jeung lambar séjén ngantosan lebet kana pencét.

13 Lembar anu dilemkeun dimuat kana pencét panas sababaraha-bukaan.tekenan tiasa ngadamel 20-40 lembar dina hiji waktu, kalawan unggal lambar dimuat dina slot misah.Nalika sakabéh lambar dimuat, pencét squeezes aranjeunna babarengan dina tekenan ngeunaan 110-200 psi (7.6-13.8 bar), bari dina waktos anu sareng pemanasan aranjeunna nepi ka suhu ngeunaan 230-315 ° F (109.9-157.2 °). C).Tekanan assures kontak alus antara lapisan veneer, sarta panas ngabalukarkeun lem cageur leres pikeun kakuatan maksimum.Saatos 2-7 menit, pencét dibuka sareng lambaranana dibongkar.

14 Lembaran-lembaran anu kasar tuluy ngaliwatan sakumpulan gergaji, anu dipotong nepi ka rubak jeung panjangna ahirna.Lembar kelas luhur ngaliwatan sakumpulan sanders sabuk lebar 4 ft (1,2 m), nu pasir duanana beungeut jeung deui.Lambaran kelas panengah sacara manual diampeurkeun pikeun ngabersihan daérah anu kasar.Sababaraha lembar dijalankeun ngaliwatan sakumpulan wilah ragaji sirkular, anu motong alur deet dina raray pikeun masihan triplek penampilan tékstur.Sanggeus pamariksaan ahir, sagala defects sésana repaired.

15 Lembar rengse dicap ku mérek dagang kelas anu méré informasi ka nu meuli ngeunaan rating paparan, kelas, nomer pabrik, jeung faktor séjén.Lambaran tina mérek dagang kelas anu sami dihijikeun dina tumpukan sareng dipindahkeun ka gudang pikeun ngantosan kiriman.

Kontrol kualitas

Sagampil kalawan kayu, euweuh hal kayaning sapotong sampurna triplek.Kabéh potongan triplek boga jumlah nu tangtu defects.Jumlah jeung lokasi defects ieu nangtukeun kelas triplek.Standar pikeun konstruksi jeung plywoods industri diartikeun ku Standar Produk PS1 disiapkeun ku Biro Standar Nasional jeung Amérika Lapis Association.Standar pikeun kayu lapis sareng kayu lapis hiasan ditetepkeun ku ANSIIHPMA HP anu disiapkeun ku American National Standards Institute sareng Asosiasi Pabrikan Kayu Lapis Hardwood.Standar ieu henteu ngan ukur netepkeun sistem grading pikeun triplek, tapi ogé netepkeun kriteria konstruksi, kinerja, sareng aplikasi.

Mangsa nu bakal datang

Sanajan triplek ngajadikeun pamakéan cukup efisien tangkal-dasarna nyokot eta eta sarta nempatkeun eta deui babarengan dina kuat, konfigurasi leuwih bisa dipaké-masih aya considerable runtah alamiah dina prosés manufaktur.Dina kalolobaan kasus, ngan ukur 50-75% tina volume kayu anu tiasa dianggo dina tangkal anu dirobih janten triplek.Pikeun ningkatkeun angka ieu, sababaraha produk anyar nuju dikembangkeun.

Hiji produk anyar disebut papan strand berorientasi, nu dijieun ku shredding sakabéh log kana untaian, tinimbang mesek veneer tina log jeung discarding inti.Untaian dicampur sareng napel sareng dikomprés kana lapisan kalayan sisikian ngalir dina hiji arah.Lapisan anu dikomprés ieu teras berorientasi dina sudut anu pas, sapertos triplek, sareng dihijikeun.Papan strand berorientasi kuat sapertos triplek sareng hargana rada kirang.


waktos pos: Aug-10-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • youtube