Melamin MDF / MDF kalawan Lambaran Film Melamin

Katerangan pondok:

Melamin MDF sareng HPL MDF seueur dianggo pikeun jati, hiasan interior sareng lantai kai.Kalawan sipat alus, kayaning, asam & tahan alkali, tahan panas, fabricability gampang, anti statik, beberesih gampang, lila-langgeng tur euweuh pangaruh musiman.

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran Produk Melamin MDF / MDF sareng Lambaran Film Melamin Melamin Laminated MDF Board pikeun Perabot sareng Kabinet Dapur
Ukuran 1220x2440mm / 1250 * 2745mm atawa sakumaha requests
Kandelna 2 ~ 18 mm
Toleransi Ketebalan +/- 0,2 mm
Beungeut / Balik 100Gsm Mélamin Paper
Perlakuan permukaan Matt, textured, herang, embossed, Rift sakumaha requests
Warna Kertas Melamin Warna padet (sapertos kulawu, bodas, hideung, beureum, biru, oranyeu, héjo, koneng, jsb) & sisikian kai (sapertos beech, céri, walnut, jati, ek, maple, sapele, wenge, rosewood, jsb. ) & sisikian lawon & sisikian marmer.Langkung ti 1000 jinis warna sayogi.
Bahan Inti MDF (Serat kai: poplar, pinus atanapi combi)
Lem E0, E1 atanapi E2
Kapadetan 730~750kg/m3 (ketebalan> 6mm), 830~850kg/m3 (ketebalan≤6mm)
Pamakéan & Performance Melamin MDF sareng HPL MDF seueur dianggo pikeun jati, hiasan interior sareng lantai kai.Kalawan sipat alus, kayaning, asam & tahan alkali, tahan panas, fabricability gampang, anti statik, beberesih gampang, lila-langgeng tur euweuh pangaruh musiman.

Kelemahan MDF

Nyokot dina cai jeung cairan séjén kawas bolu sarta bakal ngabareuhan iwal ogé disegel

Beurat pisan

Teu tiasa diwarnaan sabab bakal nyerep noda, sareng teu aya sisikian kai pikeun éstétika

Kusabab makeup na partikel leutik, teu nahan screws ogé

Ngandung VOCs (misalna urea-formaldehida) ku kituna perlu perhatian husus nalika motong sarta ngamplas pikeun nyegah inhalasi partikel.

MDF asalna di ketebalan tina 1/4 di. ka 1 di., Tapi lolobana retailers puseur imah ngan mawa 1/2-di.jeung 3/4-in.Lembar pinuh anu oversized ku hiji inci, jadi lambar "4 x 8" sabenerna 49 x 97 inci.

Papan melamin téh hampang, kapang buktina, seuneu-bukti, panas-tahan, tahan gempa, gampang pikeun ngabersihan jeung renewable.Éta saluyu sareng kabijakan konservasi énergi, pangurangan konsumsi sareng perlindungan ékologis.Éta ogé disebut dewan ékologis.Salian jati kai padet, dewan melamin aub dina sagala jinis jati panel luhur-grade.Nambahkeun dewan melamin kana papakéan terpadu sedeng jeung luhur-tungtung bisa éféktif nyegah polusi lingkungan disababkeun ku formaldehida jeung uréa formaldehida résin dipaké salaku pangawét.Sajaba ti éta, dewan melamin ogé bisa ngaganti piring kai sarta plat aluminium-plastik nyieun eunteung, lalawanan maké tinggi, anti statik, relief, logam jeung rengse lianna.

Papan melamin, disebut papan tricyanide kanggo pondok, nyaéta papan hiasan anu dibentuk ku mencét panas dina permukaan papan partikel, papan tahan lembab, papan serat dénsitas sedeng atanapi papan serat keras.Dina prosés produksi, biasana diwangun ku sababaraha lapisan kertas, sareng kuantitas gumantung kana tujuanana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • youtube