Pilem Nyanghareupan Lapis / Lapis Lapis / Pangwangunan Formwork Board

Katerangan pondok:

Film Faced Plywood mangrupikeun lapis khusus sareng hiji atanapi dua sisi dilapis ku pilem anu tiasa dianggo sareng tahan cai anu ngajaga inti tina Uap, cai, cuaca sareng manjangkeun umur lapis.

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

barang: Pilem Nyanghareupan Lapis / Lapis Lapis / Pangwangunan Formwork Board
Pilihan Ukuran: 1220 * 2440mm, 1250 * 2500mm, 915 * 1830mm, 1500 * 3000mm
Pilihan inti: Poplar, hardwood, Birch, ngagabungkeun
Ketebalan: 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 21mm, 25mm
Pilihan Film: hideung, coklat, beureum, koneng, héjo, oranyeu
Panjang (lebar) kasabaran: +/- 0,2 mm
Kasabaran ketebalan: +/- 0,5 mm
Ujung: Disegel ku cet waterproof
lem: MR, WBP (Phenolic), Melamin
Uap: 6-14%
Bungkusan: Ku bulk, packin leupas, atawa ku packing Usuk baku
kuantitas pesenan minimum: 1*20GP
Pamakéan: Digunakeun pikeun pangwangunan, ngawangun bumi, lantai, mall balanja…
istilah pamayaran: TT atanapi L / C dina tetempoan
Waktos pangiriman: Dina 15 poé sanggeus meunang handap pembayaran

Bubuka

Film Faced Plywood mangrupikeun lapis khusus sareng hiji atanapi dua sisi dilapis ku pilem anu tiasa dianggo sareng tahan cai anu ngajaga inti tina Uap, cai, cuaca sareng manjangkeun umur lapis.Kalayan kaunggulan di luhur, naon anu nganggo plywood bermuka pilem?

Sababaraha pilem Nyanghareupan pamakéan triplek

1. Industri konstruksi

Lapis anu muka pilem dianggo pikeun ngadamel formwork dina konstruksi kusabab stabilitasna ningkat sareng résistansi kana Uap, radiasi ultraviolet, sareng bahan kimia korosif.Lapisan pilem sareng ujung-ujung varnis akrilik ngajantenkeun langkung awét sareng kirang tiasa distorsi nalika dianggo di luar dina cuaca anu parah sareng kaayaan anu parah.
Lapis anu muka pilem disarankeun pikeun nutup kotak sabab ieu dianggo pikeun ngagentos sareng ngawatesan beton baseuh nalika garing.Lamun kotak shuttering dijieunna tina lapis film-nyanghareupan mangka bisa lepas lila sanajan dina cahya panonpoé.Lantaran kitu, éta tiasa dianggo sababaraha kali sateuacan diganti.Ieu ngaheéat duit ogé ngajaga hal aman.

2. Kamekaran industri

Dina sababaraha kasus, film-nyanghareupan lapis sigana kawas lapis laut.Ngagunakeun hardwood kualitas alus, lem waterproof sarta condong jadi hampang, teguh, sarta ampir bébas tina defects.Lapis bermuka film ogé katelah "Plywood Rebus Cai" sabab tiasa dikulub dina cai dugi ka 20-60 jam tanpa laminasi.Kualitas ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun lapis ieu janten pilihan anu populer pikeun ngawangun kapal, ngawangun kapal, sareng kapal, sareng bagian kapal.
Dina pangwangunan sareng pangropéa bendungan, jalma-jalma ngagunakeun plywood anu muka pilem pikeun nyiptakeun papan cetak tingkat ngabentuk sareng papan cetak girder.Papan ieu tiasa nyanghareupan cai anu ngalir gancang kusabab résistansi cai na.Ketebalan papan tiasa béda-béda nyaéta 12mm, 15mm, 18mm, 21mm, 24mm, sareng 27mm…

3. Film Nyanghareupan triplek bisa dipaké pikeun rak jeung jati

Ayeuna, lapis industri dianggap bahan anu ngagaduhan seueur kaunggulan téknis anu luhur, janten éta populer pisan pikeun dianggo dina pembuatan jati.Lapis industri mantuan pikeun nungkulan kaayaan warping, teu jadi rinyuh kalawan loba gaya béda jeung sisikian kai pikeun anjeun milih ti gumantung kana tujuan pamakéan.

Sajaba ti éta, pilem luar ogé brings produk kayu lapis sisikian alam tina warna kana tékstur, produk tina kelir caang ka warna poék méwah pikeun anjeun milih ti.Khususna, hatur nuhun kana lapisan veneer pilem, ngabantosan ngajaga warna jati.

4.Is loba dipaké dina paneling Tembok, imah jero

hiasan, jati, kabinét, lomari, lomari, imah jero ngarancang témbok jeung siling linings di caravans jeung wangunan relocatable, hiasan konstruksi samentara, pilem atawa TV hiasan pamandangan, sarta hiasan lianna.

Diagram kombinasi

Colokkeun Film Coklat

Ujung Lukisan

Kombi Inti

Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • youtube