Lapis Komersial Kualitas Luhur pikeun Lapis Kabinet Perabot

Katerangan pondok:

Lapis (bisa wae kelas atawa tipe) ilaharna dijieun ku gluing sababaraha lembar veneer babarengan.Lambaran veneers dijieun tina log kai dicandak tina spésiés tangkal béda.Ku kituna anjeun bakal manggihan unggal lapis komérsial dijieunna tina spésiés béda tina veneer.

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran Kualitas Tinggi Bintangor/Okoume/Poplar/Pensil Cedar/Pine/Birch Lapis Komersial untuk Perabot Kabinet Lapis
Ukuran 1220 * 2440mm (4' * 8'), 915 * 2135mm (3' * 7'), 1250 * 2500mm atawa sakumaha requests
Kandelna 2,0 ~ 35 mm
Toleransi Ketebalan +/-0.2mm (ketebalan <6mm)
+/-0.5mm (ketebalan≥6mm)
Beungeut / Balik Bingtangor / okoume / birch / maple / ek / jati / poplar bleached / kertas melamin / kertas UV atawa sakumaha pamundut
Perlakuan permukaan UV atanapi Non UV
Inti 100% poplar, combi, 100% kayu putih hardwood, kana pamundut
Tingkat émisi lem E1, E2, E0, MR, MELAMINE, WBP.
Kelas Kabinét kelas / jati kelas / Utiliti kelas / packing kelas
Sertifikasi ISO, CE, KARBOHIDRAT, FSC
Kapadetan 500-630kg/m3
Kandungan Uap 8%~14%
Nyerep cai ≤10%
  Batin Packing-Pallet dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Bungkusan standar Outer Packing-pallets ditutupan ku lapis atanapi kotak karton sareng sabuk baja anu kuat
Loading Jumlah 20'GP-8pallets / 22cbm,
  40'HQ-18pallets / 50cbm atanapi sakumaha pamundut
MOQ 1x20'FCL
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C
Waktos pangiriman Dina 10-15days sanggeus mayar sateuacanna atawa kana bubuka L / C

Lapis (bisa wae kelas atawa tipe) ilaharna dijieun ku gluing sababaraha lembar veneer babarengan.Lambaran veneers dijieun tina log kai dicandak tina spésiés tangkal béda.Ku kituna anjeun bakal manggihan unggal lapis komérsial dijieunna tina spésiés béda tina veneer.
Lapis komersil nyaéta lapis anu paling seueur dianggo pikeun tujuan interior nyaéta bumi sareng kantor.Lapis komersil leuwih sering dipake tinimbang di wewengkon garing kawas ruang tamu, kamar ulikan, kantor, jsb Hal ieu paling ilahar dipaké pikeun nyieun jati, sakumaha paneling témbok, pikeun partitioning, jsb Tapi, Dina hal wewengkon mana kontak cai diperkirakeun, ngagunakeun hiji waterproof ie lapis BWR kelas dianggap pangalusna.

Pilihan Veneer

10
14
11
17

Dina raraga ngaronjatkeun anisotropi kai alam saloba mungkin jeung nyieun triplek seragam jeung stabil dina bentuk, dua prinsip dasar kudu dititénan dina struktur triplek: hiji simetri;Kadua, serat veneer anu padeukeutna saling tegak.Prinsip simétri merlukeun yén veneers dina dua sisi tina pesawat sentral simetris tina triplek kudu simetris ka silih paduli sipat kai, ketebalan veneer, jumlah lapisan, arah serat, eusi Uap, jsb Dina triplek sarua, veneers tina spésiés tangkal tunggal jeung ketebalan atawa veneers spésiés tangkal béda jeung ketebalan bisa dipaké;Sanajan kitu, sagala dua lapisan tangkal veneer simetris dina kadua sisi pesawat sentral simetris kudu ketebalan sarua.The backplane permukaan diwenangkeun béda ti spésiés tangkal sarua.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • youtube