Plywood mewah/Plywood veneer Walnut/Plywood veneer Jati

Katerangan pondok:

Lapis mewah, disebut oge triplek hiasan, biasana Nyanghareupan veneers hardwood geulis, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.Unicness fancy Plywood ieu veneered kalawan lebu / Oak / Teak / Beech jsb veneer sarta datang dina 4 'x 8' Lembar sadia

Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Lapis mewah, disebut oge triplek hiasan, biasana Nyanghareupan veneers hardwood geulis, kayaning ek beureum, lebu, ek bodas, Birch, maple, jati, sapele, céri, beech, walnut jeung saterusna.Unicness fancy Lapis ieu veneered kalawan lebu / Oak / jati / Beech jsb veneer sarta asalna di 4 'x 8' Lembar sadia dina 1/4 inci sarta 3/4 ketebalan inci.Biasana dianggo pikeun panutup témbok, sisi laci sareng handap, sareng rupa-rupa barang-barang kasus sapertos méja, lemari dapur, peralatan, sareng perabotan anu saé.

Plywood mewah langkung mahal tibatan plywood komérsial biasa.Sacara umum, veneers raray / tukang anu mewah (veneers luar) sakitar 2 ~ 6 kali langkung mahal tibatan veneers raray / tukang kayu umum (sapertos veneers hardwood beureum, veneers Okoume, veneers Canarium Beureum, veneers poplar, veneers pinus sareng saterasna. ).Dina raraga ngahemat waragad, lolobana konsumén merlukeun ngan hiji sisi triplek keur Nyanghareupan veneers fancy sarta sisi séjén lapis keur Nyanghareupan veneers hardwood umum.

Lapis mewah dianggo dimana penampilan triplek anu paling penting.Jadi veneers fancy kudu boga sisikian alus-pilari tur jadi kelas luhur (A grade).Lapis mewah pisan datar, mulus.

Veneer mewah tiasa diiris polos, diiris saparapat atanapi dipotong Rotary (sapertos rotary cut fancy Birch veneer).

Biasana, veneer mewah nyaéta kai alami.Tapi jieunan (jieunan manusa) fancy veneers (ogé disebut direkayasa veneers kai) oge sadia.Veneers jieunan fancy kasampak sarupa veneers kai alam tapi jauh leuwih murah.

Bahan baku pikeun triplek mewah kedah langkung saé.Contona, inti triplek fancy kedah kualitas alus sakabeh sapotong inti veneers.

Lapis fancy loba dipaké pikeun jati, cabinets, panto, hiasan rumah tangga.

Fitur

kakuatan alus teuing jeung stabilitas dimensi

Idéal lamun rék ngaleutikan nyusut, warping, bareuh, atawa beulah

Screw hébat, paku, lem sareng kamampuan nyepeng pokok dina raray;fasteners mékanis teu tahan ogé dina edges butt na tungtung

Spésifikasi

Ngaran Produk Lapis mewah/Plywood Veneer Kenari/Plywood Veneer Jati/Plywood Veneer Ek Beureum/MDF Fancy/Veneer Kenari MDF/Veneer Kayu Jati MDF/Veneer ek Beureum MDF/
Ukuran 1220 * 2440mm (4' * 8'), 915 * 2135mm (3' * 7'), 1250 * 2500mm atanapi sakumaha pamundut
Kandelna 1,8 ~ 25 mm
Toleransi Ketebalan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Beungeut / Balik Hideung walnut veneer B / C kelas Oak AAA Jati AAA atawa kelas séjén salaku pamundut
Perlakuan permukaan Muhun Sanded
Raray veneer Cut Tipe CC QC sakumaha requests
Inti poplar, combi, kayu putih, hardwood
Tingkat émisi lem Karbohidrat P2(EPA), E0, E1, E2,
Kelas Kelas kabinét / kelas jati / kelas hiasan interior
Kapadetan 500-630kg/m3
Kandungan Uap 10%~15%
Nyerep cai ≤10%
Bungkusan standar Batin Packing-Pallet dibungkus ku kantong plastik 0.20mm
Outer Packing-pallets ditutupan ku lapis atanapi kotak karton sareng sabuk baja anu kuat
Loading Jumlah 20'GP-8pallets / 22cbm, 40'HQ-18pallets / 50cbm atanapi kana pamundut
MOQ 1x20'FCL
Kamampuhan suplai 10000cbm / bulan
Sarat pamayaran T / T atanapi L / C
Waktos pangiriman Dina 2-3 minggu saatos mayar atanapi nalika muka L / C
Sertifikasi ISO, CE, CARB, FSC

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • youtube